Yes!!! Jag fixade det!!

Kolla in denna röda godingen! Den växer på min lilla balkong och nu ska den skördas.
Knappt lönt att ha grädde till, jag får ta den au naturell. MUMS!!! Smak av sommar.

Ikväll blir det en tur till Helsingborgsfestivalen tillsammans med härliga vänner. Lite god mat, kall öl och bra musik hoppas vi på! Fler som ska dit kanske?
♥Lina

Läsning



Glömde tala om att jag även köpte tre nya pocketböcker på min shoppingrunda. Shitt vad mycket man läser nu när det är sommar. Jag gillar mest chicklitböcker nu på sommaren men de fick även komma med en kriminalare. Jag återkommer med en recension!   

Puss Maggie

Även Maggie har varit på stan i dag!

Precis som kära kusin så har jag också shoppat i dag. Nikotinplåster och ett par svarta strumpbyxor från Lindex blev det. Ja semestern har satt sina spår och jag behöver avvänjas lite ;-) jag som varit så duktig med min rökning. Bara ta nya tag!

I morgon blir det 30 årsfest för en bekant, ska bli supernice! Dock bor dom i skogen så jag vet inte riktigt vad man ska ha för outfit, jaja vi får se vad vi kan rota fram. Antagligen blir det 11 cm klackarna, svarta strumpbyxor, klänning/tunika och min Vila jeansjacka som jag använt flitigt i sommar. Kanske blir en dagens i morgon om ni vill ;-)

Nu blir det skönt slapp i soffan till kanske en film, är härligt trött i kroppen efter en lååång powerwalk :-)

Puss /Maggie ;-)

Värsta fyndet!!

♥♥Kolla in denna ursnygga kuvertväskan som fick följa med från MQ idag. Rea var det oxå och då blir man ju alltid glad!!!



Rea i all ära, men visst är det roligt att kolla in alla härliga nyheter som smyger sig in i butikerna! Mustiga färger och stickade koftor... längtar efter kläderna och ett par nya stövlar men absolut inte efter kylan...
Hoppas verkligen att sommaren kommer tillbaka, iallafall lite så man kan få lite mer sol på näsan, ligga i en skön hängmatta, bara läsa en bra pocketbok och slappa!
Hur har ni det i sommar?

/Lina♥

Välkommen till Maggies och Linas superblogg!

Då kör vi! Se fram emot en massa gottig läsning och bilder :-)

RSS 2.0