Mys med bästis

Sambon är på turnering så då passade jag på att bjuda hem bästis. Började med en afterschool öl...
 
 
Sen blev det god mat, vin och prata prata prata långt in på natten, hur mysigt som helst!
 
 
Fick även en efterskotts present, pengar till bara mig så att jag kunde skämma bort mig själv, precis vad jag behöver!
 
 
 
Maggie
 

sjukstuga

Usch och fy!
I all stress med flytt och renovering åker både jag och sambon samt mamma och pappa på influensan från hell rent ut sagt! OMG! Har legat helt däckad i tre dagar nu och äntligen börjar jag se ljuset... Dricker mängder med thé och åt tom två blodapesiner igår. Lite overkill kanske... Nu måste vi skynda skynda för att bli friska så att vi hinner flytta alla våra grejer till huset och få städat undan i lägenheten. 
Visst kommer allt jävligt lägligt?!
Annars då?
Jo jag har läst en bra bok som jag vill rekomendera till alla våra läsare!
Nämligen den här:
Jag nästan sträckläste den och njöt av varje sida. Mycket bra och intressant och ilsken blir man kan jag tillägga!
Enjoy!
Lina

Just nu

Sitter och pluggar företagsekonomi och dricker kaffe, hemmaplugg med andra ord. Hoppas verkligen att den här terminens kurser blir intressanta och inte allför svåra. Den här våren ska jag plugga företagsekonomi, engelska 2, information & kommunikation (datakurs), psykologi 2 och religion 2.
 
 
 
Maggie

Helgen

 
En vecka avklarad i skolan och i helgen har jag bara tagit det lugnt och samlat energi. Tog en långpromenad i det kalla men vackra vinterlandskapet.
 
 
 
Maggie

Tulpanens dag

I dag är det tulpanens dag! Fick en jätte fin bukett i dag av sambon när jag kom hem. Det är så vårigt och fint med tulpaner tycker jag!
 
 
 
 
Skolan har dragit igång nu, har gått två dagar. Mycket information och mycket att ta in så här i början av kurserna, det blir skönt när man kommer in i det lite mer tror jag.
 
 
 
Maggie
 
 

i´m alive

Jag har inte gömt mig under en sten eller så. Har bara så sjukt mycket just nu. Jobbar som en idiot och när jag inte är på jobbet är jag i vårt renoveringsobjekt och försöker göra det jag kan. Vi har sagt upp lägenhet och garage till den siste i denna månaden och vi har ett hus utan dusch, en ofräsh toa från 70-talet och ett halvt kök. Hahaha, inte nog med det så åkte vi på liiite mer renovering än vi hade förväntat oss... Ghaaaa, tur att man har så fina föräldrar och släktingar som ställer upp och hjälper till med allt som vi inte kan. Dvs typ det mesta... Men vi lär oss under tiden men det är ju en lååång väg kvar... Visst är det snyggt?
Detta kommer vi självklart att behålla;)
Ha tålamod med mig så kanske det dyker upp en bild eller två här inne...
Maggie! Sjukt skönt med semester! Det sägs att halva nöjet är att längta!
Lina

Om fem månader...

Om fem månader ganska precis så ska jag, sambon, hans föräldrar och hans brors familj åka på solsemester till Alcudia på Mallorca! Åh vad jag längtar!
 
 
 
 
Annars då? Jo håller på och plockar bort julen här hemma och gör det lite vårfint!
 
Saknar Lina men antar att hon kanske har mycket med nya jobbet och husköpet och snart kommer jag också bli mer upptagen med skolan som börjar om mindre än en vecka. Jag ser som sagt fram emot att sätta igång och få lite rutiner igen.
 
 
Maggie
 
 

Skridskor

I dag har jag varit ute och provat nya skridskorna som jag fick i julklapp. Härlig dag med ett par plusgrader i luften och självklart hade vi varm choklad med, precis som det ska vara!
 
 
Maggie
 
 

RSS 2.0