HejHopp!

Åland låter hur härligt som helst!
Har aldrig varit där själv men det hade säkert varit nice!
Nu är jag inne på min sista jobbvecka innan jag får min efterlängtade semester!
Sambon har sin nu så tyvärr blir det ingen tillsammans i år:(
Men vi får ju titta tillbaka på vår USA-resa och drömma lite om New York!!
 
Som när vi gick på stan och kollade in höööga byggnader..
 
Eller på Times Square med alla reklampelare. Uppe till höger börjde publikan samlas inför ett Project Runway avsnitt.
 
Eller när vi var inne i Disneybutiken med uppbyggna slott och allt möjligt häftigt
 
Eller underbara Central Park
 
Ja, jag klarar mig nog men visst hade det varit jäkligt skönt med en slappevecka i solen!
Lina

Åland!

Drar till Åland i morgon med killen. Vi har hyrt stuga tills slutet av veckan. Båten går klockan tio och det är ca två timmars bilfärd dit så nu stressar vi runt här för att kunna komma i säng i skaplig tid.
 
 
 
Vi hörs sen! Nu ska jag glassa i några dagar! Hoppas vädret blir skapligt bara, den ständiga oron den här blöta sommaren!! Jaja, hur som helst ska det bli super mysigt!
 
 
Maggie

Lite update från Maggie

Sommaren har även kommit till mellersta Sverige och det gäller att passa på att njuta av det härliga vädret eftersom vi inte har varit så bortskämmda med sol! Dagarna består av att ligga på playan och lapa sol med andra ord! Hoppas att det håller i sig ett tag nu!
 
Maggie

Ninanana

Dagens boktips!
Nu har jag läst den här boken!
Jag har gillat Mons Kallentofts "årstidsböcker" men varken denna eller Marbella Club hör till mina favvisar.
Pesetas handlar om några killar som saknar pengar och kommer på ideén att råna en bank...
Nej, bättre har jag läst.
Men ändå, så att ni vet vad jag läser om dagarna...
Lina

Äntligen!!!

Nu har sommaren kommit med besked! Tror att det iallafall är minst 30 grader ute nu och klockan är strax 18! Bara jävligt trist att man måste jobba när solen skiner eller hur?
Helst skulle jag ju vilja ligga på playan och gotta mig. 
Men men, semestern närmar sig iallafall. Ska jobba denna veckan och nästa sen blir det tre veckors slapp! Hoppas bara vädret håller i sig annars får man kanske dra iväg på en liten tur;)
Nu när det är varmt ute måste man ju komma ihåg att dricka mycket. Jag testade den här:
 
Kokosvatten är ju det senaste i "nyttohyllan" Testade den här sorten i USA
Då var nog Pauluns lite bättre. Den måste hursomhelst vara iskall annars blir det inte gott. Men helt ärligt så kanske jag nästan hellre tar ett glas vatten för så himla speciellt var det inte!
Lina

billigt är vaddå...

Kommer ni ihåg dessa??
Mitt reafynd från Nelly?
Jag använde dem två gånger innan de gick sönder och sprack på hela sulan!
Bra eller hur!
Jag ska nog inte handla kläder på nätet. Av allt jag beställde kom bara skorna och en mascara till svärmor. Slutsatsen blev ju att mascaran helt plötsligt blev rätt så dyr med tanke på frakt o sån skit!
Nej nu kommer jag nog att hålla mig till att beställa böcker och filmer och sånt som liksom inte kan bli så fel. 
Åååååh, jag som verkligen ville ha ett par så fina sandaler!
Jag har ju dessa godingar från New York men de känns liksom lite bara att ha på jobbet om ni fattar. 
 
Visst är de fina!!!
Lina
 

The body shop

Passade på att shoppa på Body Shop när jag var i stockholm. Det blev en burk med härligt doftande ansiktsmask samt en ögonkräm!
 
 
 
 
Maggie

Intensiv vecka

Vilken vecka! Förutom Stockholmstrippen så har vi hunnit med att bott över hos kompisar på Limön som är en ö i Gävle skärgård, solat badat och bastat! samt gjort diverse utflykter till bland annat Wij trädgårdar med morfar och hans sambo som har varit här och hälsat på från skåneland.
 
Limön
 
Wij trädgårdar i Prins Daniels hemtrakter Ockelbo!
 
 
 
 
 
Nu får vi se vad vi ska göra under sambons övriga semester, vädret är så ostadigt och vi vill ha sol så jag vet inte vart man ska ta vägen! Vi får väl se!
 
 
Maggie

Tillbaka igen!

Jag får be om ursäkt för att det har uppdaterats lite snålt denna veckan. Anledningarna är många men nu skall det förhoppningsvis bli bättre. Har haft en bra födelsedag och bockar och bugar och tackar för all fin uppvaktning, blommor och presenter. Jag fick bland annat den här finfina boken!
Så himla fin bok! Helt klart över mina förväntningar, Fina bilder och bra tips och kanonfina recept som inte kräver att man har handlat en hel matbutik innan man sätter igång!
En underbar ring från Efva Attling, den var lite stor så jag får gå in och fixa till den.
Och sen fick jag det här!!!
OMG!!! Shit så bra va!! Hade redan säsong 1 så nu ska här kollas!!! Blir det regn på min semester vet jag vad jag skall göra eller vad säger du mamsi??
Av svärmor fick jag nya hantlar och ett träningslinne. Linnet kom från Patrik Sjöbergs kollektion för Intersport i samarbete med BRIS. 10:- går till BRIS och det är ju bra!
Jaha, det var väl det. 
♥Lina

Grattis på födelsedagen Lina!

Det här är ett tidsinställt inlägg för jag befinner mig ju i Stockholm. Men i dag grattar vi Lina på hennes födelsedag! Gå in och lämna en grattiskommentar vettja! Hipp hurra! Hoppas hon får en underbar dag!
 
 
Maggie

Boktips

Nu när det är sommar och så himla fint väder precis hela tiden passar jag på att läsa en hel del böcker!
Sist ut är den här!!
Denna kan jag varmt rekommendera! Bra och spännande och jag gillar Maria Wern.
Jag tror snart att jag har läst alla Anna Janssons böcker och gillar hennes sätt att skriva.
 
Nu håller jag på med den här:
Jäklar den är spännande! Kvinnor mördas och kastas ut i skogarna på löpande band (nästan) men vem är den skyldige? Jag läser och läser och vill veta nu!!!!
Vad har du för bok att tipsa om?
Lina

Det bara regnar...

Det bara regnar och vad ska man hitta på i det ostadiga vädret tills solen kommer tillbaka? Jo åka till stockholm så klart med sambon några dagar och bo på hotell! Stockholm är en mycket vacker stad där det finns hur mycket som helst att göra. Shoppa på stan, gå på museeum, åka ut i skärgården, strosa i gamla stan, åka karuseller på grönalund, ta en drink på stureplan eller varför inte gå på allsång på skansen? vi kanske ses i tv-rutan på tisdag kväll?!?
 
 
 
 
 
 
 
 
Maggie

bebbenytt!!

Idag kom äntligen sambons brors lilla tjej till världen! Så liten och så söt! Nu blir det till att shoppa lite babykläder!!!
/Lina

Piffning

Jag och killen håller på och renoverar mammas vardagsrum. Hon har en mycket vacker lägenhet med högt i tak och spröjsade stora fönster. Den har verkligen potential! Vi har målat väggarna vita och nu håller vi på och skruvar ihop en billys bokhylla från Ikea som ska gå längs hela vägen och nå nästan upp till taket, det kommer att bli så snyggt!
 
 
 
 
 
 
Maggie

Stadium

Jag har precis som Lina varit på sportaffär och shoppat, fast på Stadium! Ett par vita enkla sommarskor fick följa med hem! Kan vara skönt att ha lite platta skor på sig ibland också har jag upptäckt, shitt jag börjar bli äldre och kanske praktisk?!?
 
 
 
 
 
Ja Lina blev visst allt lite nyfiken över mitt senaste inlägg. Heta spekulationer har det visst varit, men inget bröllop utan en planeringskväll för en möhippa (inte min) var det, hihi :)
 
 
Maggie

Sportnytt

Här har ni den! Mina nya och sursnygga sportbh. Inhandlades på 20% rabatt på Intersport. Den är riktigt bra och inte bara snygg;) Ett par brallor blev det också med lite smarta detaljer som en liten ficka på rumpan till tex en hemnyckel.

Smart dragkedja vid benslutet.

Rumpfickan;)

Jaha, då är det väl bara till att sätta igång! Behån är redan testat tre gånger men byxorna har jag bara testat i butiken;) hihi det räknas väl inte eller...


Nyfiken? jag?...

Självklart blir man nyfiken Maggie... Antingen handlar det om wedding, någons möhippa, partaj eller solsemester men förmodligen är det en roadtrip till skåne som planeras minutiöst...;)
Väntar med spänning!
Själv har jag målat naglarna!
och läst en jättebra bok! Denna måste jag verkligen rekommendera! Den tog mig två dagar att läsa ut! Ca 450 sidor, man vill liksom inte lägga den ifrån sig.
Tips på fler sånna böcker tack!!!
♥Lina

Läser...

Den här boken läser jag nu, verkar mycket lovande...





Annars då, jo har jaft myskväll med tre väninnor och haft lite hemlig planering....nu blev ni nyfikna va?! ;-) Tilltugg var diverse goda ostar och vin, mmmm :)


Maggie

blomstrande...

Till midsommar fick jag en jättefin bukett med knallrosa pioner! Några dagar senare var de helt vita, coolt;)
Tror bilden är från dag två och redan nu börjar de blekna för att till slut
Bli vita!
Fint va!
♥Lina

RSS 2.0